Концерти и фестивали

 

При концертните и фестивални събития с изпълнения на живо пропуски и грешки са недопустими. Когато работите с нас, Вие получавате това, което очаквате – имаме повече от 10-годишен опит в озвучаване, осветяване и цялостна техническа поддръжка на множество концерти и фестивали във всички музикални жанрове – от рок и хип-хоп до класическа и оперна музика. В Reovox изграждаме озвучителните и осветителните системи индивидуално, така че да отговарят на спецификата на всеки един концерт. Работили сме с Gipsy Kings, B-Real Cypress Hill, Ishtar, Modern Talking, Tango Seduction, Bebé, Hugo Race Fatalists.

Корпоративни събития

 

Когато търсите въздействието на най-новите технологии в областта на професионалната видео, аудио и осветителна техника за следващото Ви корпоративно или промоционално събитие, Reovox ще Ви предостави най-новото поколение LED видео стени, LCD панели, мощни проектори и големи прожекционни екрани, с които Вашите презентации ще са незабравими. В допълнение ние ще Ви осигурим и подходящото озвучаване  – за 10 или за 10 000 госта. Reovox разполага със специализираното оборудване и опитния екип, за да превърне следващото Ви събитие в сензация. Наши клиенти са Лев Инс, Vivacom, Mtel, MB&F, Societe Generale Експресбанк,  Слънчев бряг АД.

 

Специални eвенти

 

Ние специализираме в предоставянето на адаптивни и ефектни аудио, видео, сценични и осветителни  решения за пърформанси, търговски изложения, модни ревюта, коктейли, фирмени партита или сватбени тържества. С над 10 години професионален опит, нашият екип е подготвен да помогне с планирането на перфектното събитие и ще Ви предостави желания резултат в рамките на Вашия бюджет. Ние ще се погрижим за всички технически аспекти, така че вие да можете да се фокусирате върху успеха на Вашето мероприятие.

 

Дългосрочен рентал

 

Reovox предлага дългосрочно отдаване под наем на професионална аудио, видео и осветителна техника за широка гама от пространства, включително концертни зали, театри, клубове, различни сценични, образователни и други цели.  Ние сме създали ефективен процес за точното установяване на вашите нужди, което ни позволява да Ви осигурим оптимално и надеждно експертно решение. По този начин можем да Ви предоставим желания от Вас резултат и в същото време да намалим Вашите разходи.