Повече за нас

 

Reovox е рентал компания, предлагаща висококачествено професионално оборудване за озвучаване, осветление, сценични конструкции и мултимедийни системи.

След повече от 10 години работа с най-добрите в развлекателната индустрия, Reovox е утвърдила репутацията си на надежден партньор, предлагащ иновативни технически решения и експертна поддръжка за продукции, концерти, представления, фестивали, изложби, конференции, изложения, корпоративни, специални, рекламни и  други събития.

Ние специализираме в предоставянето на комплексни технически решения – от консултации и проектиране на впечатляващи озвучителни, осветителни и видео системи  до техния прецизен монтаж  и настройка, за да гарантираме безпроблемната реализация и успеха на Вашето събитие.

Независимо от размера на Вашия проект, големият избор на внимателно подбраното ни оборудване дава възможност винаги да предложим подходящото решение, отговарящо на всички Ваши изисквания, както и на Вашия бюджет.

 

Защо Reovox

 

Организирането на събитие пред жива публика е комплексен процес, изискващ изключително добра организация със стегнат график, което не остава възможности за грешки и повторения. Днес, повече от всякога, намирането на надеждни партньори е решаващо за успеха на всяко едно събитие. В Reovox добре разбираме необходимостта от предоставяне на безпроблемни решения за нашите клиенти и през годините сме създали метод на работа, който го гарантира.

 

„Ние вярваме в изграждането на дългосрочни и лоялни взаимоотношения с нашите клиенти и сме решени да печелим доверието им през всеки етап от съвместната ни работа. Това отношение, заедно с коректността и професионализма на опитния ни екип, са в основата на нашия успех.

Заедно ще направим Вашето следващо събитие незабравимо.

екипът на Reovox